Trelleborgs Museum Vernissage av Gamla Trelleborgs almanackstavlor foto: Joachim Wall, SSb

Trelleborgs Museum
Vernissage av Gamla Trelleborgs almanackstavlor
foto: Joachim Wall, SSb

Många besökare har redan sett den unika utställningen med Söderslättstavlor på Trelleborgs museum. Målningarna är alla hämtade från de almanackor som Gamla Trelleborg gett ut årligen sedan mer än tio år tillbaka.

Nu finns möjligheten att lära känna några av konstnärerna lite bättre. Tre Trelleborgskonstnärer kommer att tala om sin konst i samband med utställningen ”Trelleborg genom konstnärsögon”.

Först ut är Stefan Mårtensson och han finns på plats på lördag, 7 oktober, mellan klockan 14 och 16.  Christina Ganslandt är på museet den 28 oktober, samma tider klockan 14 till 16. Sist ut är Hans Janstad, den 11 november, mellan klockan 14 till 16.