Från och med idag, måndag den 27 november, visar Föreningen Gamla Trelleborg tidningsbilder från förr på Garvaregården. Utställningen är ett led i vårt 60-årsfirande. Fram till den 15 december finns möjlighet att se utställningen på andra våningen i det snart 200-åriga huset.

För något år sedan fick Gamla Trelleborg förtroendet att förvalta Trelleborgs Allehandas gamla analoga fotoarkiv. Här finns bilder från små och stora händelser i Trelleborg och på Söderslätt sedan decennier tillbaka. Några av föreningens eldsjälar har letat bland kuverten och gjort ett urval som nu finns med på utställningen.

Varje dag mellan klockan 13 till 16 är utställningen öppen, fri entré. Det finns förstås också möjlighet att bli medlem och köpa några av de Trelleborgsböcker som vår egen historieberättare Eric Sandell har skrivit.