Årets Palmfestival bjöd på solsken, glada miner och många besök i Gamla Trelleborgs tält på Algatan. Även om arrangemanget sedan länge bytt namn till just Palmfestivalen är det många gamla trelleborgare som envisas med att hålla fast vid det gamla namnet, Mikaeli. Den traditionen är seg att bryta, lika cementerad som trelleborgarnas vilja att besöka festen som signalerar att hösten är i antågande.

Att värva nya medlemmar till en förening som redan har nära 7 000 i sina rullor, är inte det lättaste. Men lika välkommet är att tala med våra trogna medlemmar som gärna besöker vårt tält och konstaterar att Årsboken är en av årets höjdpunkter för väldigt många.

På bilderna syns överst från vänster – Ingrid Wall, Brittmarie Lindquist, Rolf Nilsson, Sonja Persson och Christina Nilsson.

Rolf Nilsson i värvningstagen

Givetvis finns Gamla Trelleborg mitt i festyran

Jan Arvid Nilsson förevigar sina kollegor Christina Nilsson, Sonja Persson, Ingrid Wall och Brittmarie Lindqujist

Så här glad blir Jan Arvid Nilsson när han får gå på Mikaeli

Årsböckerna röner alltid stort intresse bland besökarna

Foto: Joachim Wall