I arla morgonstunden på måndagen samlades flitiga Gamla Trelleborg-eldsjälar i Kim Wall-foajén på Söderslättshallen. Uppgiften var att packa de 4 500 kuvert som innehåller Årsboken, kallelse till årsmötet i april och inbetalningskort. Många packar har varit med förr och snabbt fylldes låda efter låda med kuvert. Många av böckerna når redan under dagen medlemmar i närområdet. Inte nog med att eldsjälarna packar försändelserna, de kör också ut dem till medlemmarna! På det viset kan föreningen hålla medlemsavgiften till låga 140 kronor per år.

I samband med bokpackningen hölls ett pressmöte om boken där tre av årets författare kunde berätta om tre tidigare tongivande Trelleborgsföretag – Ann-Sofie Carlsson berättade om familjeföretaget Borgmans, Elisabeth Sassersson om Trelleborgs glasbruk och Ingrid Wall om Malmrosrederiet.

Den som till äventyrs inte är medlem men gärna vill bli det kan med fördel anmäla sig på hemsidan. Vi är närmare 7 000 medlemmar men det finns plats för fler!.