Under rådande coronasituation tar Gamla Trelleborg paus i måndags och onsdagsmötena de kommande två  veckorna. Vi återkommer med besked om hur det blir i Påskveckan. Också vårens två återstående temakvällar är inställda liksom nästa helgs visning av Borgquistska hattmuseet.

Vi planerar också för att eventuellt flytta årsmötet i slutet av april, beroende på myndighetsbeslut om hur många personer som får vistas i en lokal samtidigt. Också här ber vi att få återkomma med besked.

Klart är att vi kommer att skjuta fram maj månads utflykter till Danmark. Dessa kommer att bli av senare i år, troligen under sensommaren eller hösten. Således blir det ingen försäljning av biljetter nu i mars.

Vi är väldigt glada att vi hann packa och distribuera Årsboken till alla våra medlemmar. Förhoppningsvis kan denna ge lite guldkant åt en tillvaro i hemmet de närmaste veckorna.