I höst arrangerar föreningen tre temakvällar för medlemmarna. Den röda tråden för samtliga är bildspel från Sven Nilssons digra arkiv. Vi kommer också att visa upp vårt arbete med den fantastiska skatt som tidningsläggen från Trelleborgs Allehanda och Trelleborgs Tidningen utgör.

Första temakvällen är den 3 september och då är temat Kiosker och restauranger. Kväll nummer två – 1 oktober och då står Kvartersbutiker på programmet. Sista temakvällen blir den 5 november och då kommer det att handla om Kaféer och bagerier.

Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller. Priset är tjugo kronor och då ingår kaffe och kaka.

Biljetter köps eller beställs på Kulturbruket, Gråbrödersgatan 12, den 20 augusti eller via telefon 0410-429 50.

OBS! För att så många som möjligt ska få chans att återuppleva gamla minnen går det bara att köpa biljetter till en av kvällarna. Vi lovar dock att återkomma med fler tillfällen om intresset blir stort – och det tror vi på…

Väl mött! Vi vågar lova att det blir många gamla minnen som kommer fram….