Flera tusen av våra medlemmar har fått ett stort vitt kuvert i sin brevlåda idag. Innehållet är av de allra flesta hett efterlängtat – Gamla Trelleborgs årsbok 2016. I den kan du läsa om stort och smått med anknytning till Trelleborg i forna dagar. Här finns tankar kring att sommarjobba i Trelleborg, en resa med komplikationer, Hundstorpaborgen i Grönby och Konditori Österbro. Albert Holmquist, tävlingscyklisten som sadlade om har fått ett eget kapitel liksom präster och prostar i Anderslöv och Grönby.

Omslaget pryds i år av en målning av Gamla torget och Franckes hörna som numera åter pryds av en kringla. Konstnären bakom omslaget är Stefan Mårtensson.

Notera att i kuvertet finns också kallelse till årsmötet  och inbetalningskort för 2016. Medlemsavgiften är höjd till 140 kronor, vilket fortfarande får betecknas som ett mycket gentilt pris för inbunden årsbok, medlemsmöten, almanacka och glädjen att få tillhöra Trelleborgs i särklass största förening.

Den som till äventyrs ännu inte blivit medlem kan bli detta via formulär här på hemsidan eller via e-post till föreningen.