Redan tjugo minuter i fem kom de första medlemmarna till måndagskvällens årsmöte i Rotundan i Parken. Och de var ingalunda ensamma…. Nära 380 medlemmar mötte upp, vilket gjorde att personalen snabbt fick duka upp med ännu mer kaffekoppar och kakfat.

Glädjande att så många kommer på våra möten, konstaterade ordförande Jan Arvid Nilsson när han sammanfattade det gångna året och berättade om vad som komma skall. Själva årsmötet var snabbt avklarat, medlemmarna synes vara nöjda med styrelsens arbete. Två personer lämnade styrelsen i och med årsmötet – Birgitta Andersson och Sven Åke Hansson. De ersätts med Brittmarie Lindkvist och Agneta Rehnström, båda föreningsaktiva i Lions respektive Skåre byalag. Birgitta och Sven Åke finns kvar i verksamheten eftersom de båda fortsätter med arbetet med årsboken. Eftersom Sven Åke suttit i styrelsen i mer än tio år utsågs han till hedersmedlem. En ny hedersordförande fick föreningen också i form av Jan Mårtensson.

Efter förhandlingarna togs scenen i besittning av Teater TittIn. Det blev en fartfylld föreställning med kängor åt både höger och vänster. Att döma av applåderna var underhållningen mycket uppskattad. Det var också den musikaliska inramning som inledde kvällen i form av musikanterna Alf Gren, Håkan Hansson, Sven Ola Dahlström och Sune Ekberg.

Kvällens tävling bestod i att kunna para ihop vattendrag  i och utanför Trelleborg. En inte helt enkel uppgift men med många rätta svar.gt gt2 gt3 gt4