På tisdag, 25 april, är det dags för årsmöte med Trelleborg i särklass största förening – Gamla Trelleborg. Årsmötet tar sin början klockan 19 men långt, långt innan dess brukar Rotundan i Parken fyllas med folk. Årsmötesförhandlingar i all ära, men för de allra flesta är gemenskapen och mötet med andra medlemmar det viktigaste.

Varje år brukar knappt tio procent av medlemmarna möta upp, vilket innebär någonstans kring 350 personer. Hade alla våra runt 7 000 medlemmar kommit till mötet så hade vi fått hålla det på Vångavallen och nära nog slagit nytt publikrekord för idrottsplatsen…

Före årsmötet underhåller Sven Ola Dahlström, Klas Thorell, Håkan Hansson och Gunnar Ahlqvist. Musikanterna tar ton vid 18-tiden, samtidigt kan medlemmarna testa sina kunskaper i en tävling. Kaffe med kakor serveras till det facila priset av tjugo kronor.

Sedvanliga val och årsmötesförhandlingar ska klaras av innan det är dags för kvällens föredrag. Det är meteorologen Mats Andersson som kommer att tala om väder på olika sätt. Dagordning finns i den kallelse till årsmöte som följde med Årsboken.

Väl mött i Parken!