På torsdag, 27 april, släpps biljetterna till vårens stora Nostalgiafton i Parken. Evenemanget äger rum exakt en månad senare – 27 maj- men intresset för kvällen spås bli stort så det gäller att vara ute i god tid.

Det är med anledning av föreningens 60-årsjubileum som vi ordnar festkvällen i Parken. Det bjuds på underhållningsmusik av Soda Dahlströms band. Lisa Romée kommer att uppträda liksom Anton Nilsson och Jannike Stenlund – alla artister med stark Trelleborgsanknytning. Konferencier för kvällen är Bertil Ahlberg.

Insläpp till Rotundan sker klockan 17, en timme senare serveras kall buffétallrik till mingelmusik. Mellan klockan 19.30 och 22 underhåller artisterna. Deras framträdanden följs av mingel fram till midnatt.

Priset per biljett är 395 kronor och då ingår mat, lätt/vatten, kaffe och kaka. Övrig dryck kan köpas i baren.

Biljetterna säljs på Kulturbruket på torsdag mellan klockan 9 och 12 samt mellan 16-18. Det går också bra att boka biljetter via telefon 0410-429 50 och 0410-429 70. Eventuellt överblivna biljetter säljs på Trelleborg Tourist Center.