IMG_1305

Ja, visst kan man kalla den tidiga julpresenten till alla våra medlemmar för just världens finaste almanacka. I år pryds alla sidorna av konstverk, skapade av vår egen artist Lennart Rydberg. I många år var han föreningen trogen på många sätt. Han höll ordning på alla våra böcker och prylar, jobbet som intendent skötte han oklanderligt. Som konstnär illustrerade han årsböckerna på ett fullkomligt formidabelt sätt, helt i samklang med artiklar i boken.

Tyvärr finns inte Lennart med oss längre, men hans minne finns kvar hos alla oss som hade förmånen att få arbeta i hans närhet. Därför är det en sann glädje att kunna presentera många av hans fina Trelleborgsskildringar i almanackan för 2016.

Nu kommer alla 4 500 hushåll som fått almanacka bli påmind om Lennart och hans gärning, varenda dag, hela nästa år. Det är Lennart värd – han har skapat levande historia för oss alla!