Gamla Trelleborg har tillsammans med ytterligare två föreningar blivit nominerade till Årets förening på Trelleborgsgalan som äger rum den 16 november i Söderslättshallen. Bakom nomineringen står Föreningsrådet, som också nominerat Trelleborg Judo och FCT Ungdom.

Nomineringarna lyder:

Föreningen Gamla Trelleborg
Föreningen är en av Sveriges största sett till medlemsantal, har verkat i många år för att stärka, stödja och underhålla kommuninvånarna samtidigt som man värnat stadens kultur på många plan. Föreningen firar i år sitt 60- årsjubileum med ett program som imponerar.

Trelleborg Judo
Föreningen har trots sin unga ålder och trots svårigheter lyckats skapa en förening med stor bredd och med en fantastisk ungdomsverksamhet.

FCT Ungdom
Föreningen har trots sin unga ålder lyckats skapa en förening med en fantastisk ungdomsverksamhet. En stor och välutbildad ledarstab med uttalade mål och ambitioner lyckas, med beröm, att hålla igång verksamheten på både Ymorvallen och Vannhögsskolan.

Utöver detta har föreningens tidigare ordförande Jan Arvid Nilsson nominerats till priset som Årets Eldsjäl.